fbpx

Surf in style!

De ultieme Enduro ervaring

Je gaat rijden door één van Portugals mooiste gebieden, waar verschillende enduro wedstrijden hebben plaatsgevonden: Torres Vedras, het summum van enduro rijden! 

Met haar heuvelachtige, bijna bergachtige landschap, ervaar je in Torres Vedras in één rit verschillende ondergronden, landschappen en rijstijlen. Technische klimmen, vloeiende single-tracks, dichte Eucalyptus wouden, vol gas door los zand en nog véél meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van een rit door de duinen, met de Atlantische Oceaan pal naast je? Er zijn maar weinig plekken waar dat nog kan, een ervaring om nooit te vergeten! 

Je verblijft in ons traditioneel Portugese huis (Alentejo stijl), in één van onze ruime tweepersoonskamers of in onze gezellige dormitory waar je in je eigen bedstee slaapt. 

Onze chef, mijn lieve vrouw, verzorgt al het eten. Continentaal ontbijt, stevige lunch en een diner dat varieert van stamppot/stoemp met gehaktbal tot Sri Lankaanse curries. U zal goed gevoed op pad worden gestuurd en naar elke maaltijd uitkijken!

Belangrijk; het enduro seizoen duurt van oktober tot mei en er zijn maar gelimiteerde data beschikbaar!

Wij bieden je twee opties:

  1. Eigen motor meenemen? Wij verzorgen het vervoer van jouw motor van en naar Portugal
  2. Heb je geen eigen motor? Huur één van onze high-end motoren, specifiek aangeschaft voor deze omgeving!

Wegens de Corona crisis hebben we bij elke boeking van één van de 2 opties een traktatie bedacht. Klik op onderstaande buttom om te zien wat we jou extra te bieden hebben.

Reis-en annuleringsverzekeringen, net als verzekering van eigen motoren en ziektekosten en zijn niet inbegrepen en dienen door de boeker van tevoren afgesloten te worden. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Santa Cruz Surfhouse is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan persoon of privé materiaal van deelnemers, evenals diefstal van dit materiaal. Bij niet te repareren schade aan door de deelnemer meegenomen motoren tijdens het verblijf zijn er geen teruggaven mogelijk van geboekte activiteiten. Volledige informatie is te vinden in onze Algemene voorwaarden.

Impression of 2 the day trip Setubal/Sines

Impression of our backyard Torres Vedras