fbpx

Surf in style!

Enduro Santa Cruz

BOARDS & BIKES

ENDURO vakantie’s

Rijden door een van Portugals mooiste gebieden, het sumum voor enduro rijden en waar verschillende wedstrijden hebben plaats gevonden. Torres Vedras met haar heuvelachtige bijna bergachtig landschap is dit gebied. In één rit verschillende ondergronden en landschappen ervaren. Klimmen, single track, door Eucalypthus wouden rijden, rotsen en los zand om maar wat op te noemen. En dan de mogelijkheid om met de Atlantische oceaan pal naast je door de duinen te rijden, dat kan alleen nog maar hier! Een ervaring om niet te vergeten. Je verblijft in ons traditioneel Portugees (Alentejo) huis in één van onze tweepersoons kamers (4x) of in onze dormitory waar je in je eigen privé bedstee slaapt. Onze eigen chef verzorgt al het eten, continentaal ontbijt, stevige lunch en een dinner dat varieert van stampot/stoemp met gehaktbal tot Sri Lankanse curry’s…

Wat bieden wij aan? Een “vast pakket” met daarin natuurlijk 1) het vervoer van de motoren van Nederland of Belgie naar Portugal en terug. 2) Alle het andere (persoons) vervoer tijdens de week en vliegveld transfers. 3) Het verblijf, overnachtingen inclusief, 4) ontbijt, lunch en dinner. (Alle verteer is zonder drank!). 

Omdat ons inziens de accommodatie beter geschikt is voor wat kleinere groepen en ook om de ritten overzichtelijk te houden en het vervoer van de motoren te vergemakkelijken, advieseren wij om met niet meer dan 8 personen te boeken. 

De prijs voor dit pakket moet door de hoeveelheid deelmemers gedeelt worden en is voor 7 overnachtingen en 5 dagen activiteiten.

bij 8 deelnemers; 950,- p.p.

Van hieruit zijn er verschillende opties/activiteiten om de week in te delen naar eigen behoeften. Alle onderstaande bedragen zijn ook weer deelbaar door het aantal deelmemers!  (prijs per persoon is met 8 deelnemers)

  • Gids voor de omgeving Torres Vedras,  160,- p.d. (€ 20,- p.p.)
  • Gids/Clinic door *Fabio Pereira, € 280,- p.d. (€ 35,- p.p.)
  • Dag op een privé cross-cirquit,  475,- (€ 59,- p.p.)
  • Rit naar Montejunto,  360,-  (€ 45,- p.p.)
  • **Twee daagse rit Setubal/Sines,  600,- (€ 75,- p.p.)                             

Bovenstaande bedragen komen bij het bedrag van het vaste pakket waarna je een eindtotaal krijgt. Natuurlijk is het rijden op bijv. WIKILOC of naar eigen inzicht ook mogelijk. 

*Fabio Pereira voormalig elite enduro rijder op Europees niveau.  **Inclusief zijn; vervoer naar Setubal, veerpont, gid(sen), overnachting(en), verteer (geen dranken) bezemwagen(s).

Nog even dit; Eigen motor is een vereiste. Wil je afwijken van het bovenstaande, alles is in overleg mogelijk! De accommodatie is volledig en alleen voor jullie groep. Data gaan in overleg ons enduro seisoen duurt van oktober tot mei. Na aanbetaling van 25% v.h. totaal bedrag (vast pakket en activiteiten) is de week gereserveerd. Waarna rest-betaling geschiet één maand voor aankomst!  Vliegtickets zijn niet inbegrepen dus boek vluchten snel, voor de laagste prijzen!                                                           

Verzekeren v.d. motoren, ziektekosten en reis-en annuleringsverzekeringen zijn zelf te regelen. Alle activiteiten zijn op eigen risico alswel de eventueele schade(s) en diefstal aan/van de motoren. Bij niet te repareren schade aan de motoren tijdens het verblijf zijn er geen teruggaven mogelijk van geboekte activiteiten. 

If you are a enduro driver or practice motorcross or downhill mountainbiking? We at Santa Cruz Surfhouse also offer these active sports to you. Maybe you are in a group of friends that also practice one of these sports? We can tailor make a beautifull vacation full of radical activities for you and your friends !!

Just contact us; info@santacruz-surfhouse.com

More pre organised events are on the drawing board and all are available for individuals and groups. Keep an eye out on our Facebook, Instagram and/or website for up coming events.

Impression of 2 the day trip Setubal/Sines

Impression of our backyard Torres Vedras