fbpx
soulfood vegan vegetarian cooking dinner

Surf in style!

vegetarian food soulfood vegan dinner
vegetarian food soulfood vegan
vegetarian food soulfood vegan dinner cooking

Na een intensieve (surf) dag moet de innerlijke mens ook goed verzorgd worden! Onze eigen chef kok zal er voorzorg dragen dat er elke avond een fantastisch diner geserveerd zal worden. Bereid met biologische streekproducten bieden wij onder andere aan; Sri Lankaanse en Thaise curries, Mexicaans, Italiaans en Grieks eten met vis en / of vlees, maar ook vegetarisch of veganistisch eten. Tijdens het diner krijgt u ook een gratis consumptie en koffie achteraf.

Voor de lunch of tussendoor hebben we een kleine menu-kaart met een aantal heerlijke hapjes, zoals hamburgers of een hotdog, tosti of zelfs pad thai noodles. We bieden ook verse smoothies en shakes aan. Ontbijt bestaat uit; koffie, thee, jus, fruit, broodjes, jam, kaas en verschillende andere beleg soorten            (alle kamer zijn incl.ontbijt!).

(5x) diner met dessert, koffie en consumptie;  € 75, –  We bieden dit aan in een pakket van 5x avondeten zodat er nog ruimte blijft om ook van de lokale Portugese keuken te genieten en onze kokkin het weekend vrij te kunnen geven ; ) Diner is (bij) te boeken tijdens de reservering van je kamer. 

De bar is ‘s avonds geopend.

vegetarian food soulfood vegan dinner
vegetarian food soulfood vegan dinner