fbpx
longboard singlefin surf surfing ocean

Surf in style!

Aanbiedingen

VAKANTIE 2020 AANBIEDINGEN MENU

GEZINS ACCOMODATIE

Wij bieden gezinnen of groepen de mogelijkheid onze hele accommodatie te boeken. Op deze manier zijn er geen “vreemden”  en dus geen extra besmettingsgevaar! We willen hier zeer speciale prijzen voor maken, maar omdat het hier over zoveel verschillende mogelijkheden gaat, moet je even rechtstreeks contact met ons opnemen zodat we je een fantastisch aanbod kunnen doen!!.

SURFERS SPECIAL

Speciaal en alleen voor jouw als surfer! Omdat we een surfhouse zijn krijg jij als surfer natuurlijk een speciale behandeling. Boek je bij ons één nacht in een van onze prachtige kamers, inclusief ontbijt, kost je dat slechts € 50,- Maar boek je twee nachten kost dat je nog maar € 47,50 Voor drie nachten nog maar € 45,- En bij vier nachten of meer slechts € 42,50 per nacht (Dit geld voor de op dat moment beschikbare kamers). Natuurlijk kan je ook altijd onze dormitory boeken voor maar €20,- per nacht inclusief een fantastisch ontbijt. Interessant? Voor boekingen van deze “SURFERS SPECIAL” moet je ons even mailen of bellen…

-Deze aanbieding is geldig in de maanden juni en juli-

WINTERSURF

Door de corona crisis hebben we ook besloten om het seizoen van de “WINTERSURF”eerder te laten beginnen en zo ook deze speciale aanbiedingen. Je kan nu al boeken voor een fantastische surf vakantie vanaf september. Daarnaast willen we bij elke boeking ook nog een etentje in een lokaal, typisch Portugees restaurant genaamd, Boca Santa aanbieden!!

COVID_19 PROMO PAKKET

Nu de verschillende landen langzaam aan de zogenaamde exit plannen werken, zijn wij gaan nadenken over hoe we jou als gast weer kunnen ontvangen en je daarvoor te belonen. Hierbij zijn we niet op maar één aanbieding gekomen, maar hebben we een heel pakket samen gesteld! Een van de achterliggende gedachten hierbij is om de lokale bedrijven te steunen! 

Wat hebben we jullie dit vakantieseizoen extra te bieden;

place to be voor de beste portugeese keuken

GRATIS te bezoeken zijn;

- Johny, een surfer in hart en nieren en daarnaast een fantastische (surf) kunstenaar. We bezoeken zijn atelier en hij geeft wat uitleg over wat hij precies doet.

- Onze lokale shaper “Hugo Carxacana” en zijn surfboard fabriek SPO, waar we ook een rondleiding krijgen met alle uitleg over hoe een surfboard nu eigenlijk wordt vervaardigd.

 

Je kan ook een GRATIS introductie Longboard (dance) les te krijgen van een van de beste longboardsters die we kennen, Valerya.

Jouw weekprogramma als je bij ons verblijft;

  1. Beginnende op maandag zal Jack een theoretische surf les geven. Dit loopt uiteen van hoe onstaan golven tot wat de regels zijn in het water en iedereen mag hieraan GRATIS deelnemen.
  2. Elke dinsdag organiseren we een hike door de duinen van Santa Rita met als hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) een flinke klim naar Monte Sta.Rita met het mooiste uitzicht uit de omtrek.
  3. Op woensdag is er de wekelijks terugkerende BBQ waar iedereen die op dat moment bij ons verblijft GRATIS mag aanschuiven.
  4. Donderdag is speciaal voor de gasten die ons dinner pakket hebben geboekt. Zij gaan deze avond bij mijn beste vriend Rui eten. Restaurant “Boca Santa”, Lokaal, typisch portugees en heerlijk vis eten!!
  5. Vrijdagavond doen we de alom bekende pasteleria action! Wie in Portugal is geweest en dit niet kent, kan net zo goed zeggen dat ze niet in Portugal zijn geweest...

En last but not least voor de gasten die surflessen of het pakket Ride&Surf hebben geboekt krijgen een gratis video analyse van ons cadeau!!