fbpx

Surf in style!

WINTER SURF

Jouw beste winter ooit begint hier...

Ik herinner me nog de tijden dat ik continu de weersbericht van de Franse-Alpen in de gaten hield. Tot het moment dat het zou gaan dumpen. Snel een paar vrienden bellen, auto fixen, wat cash voor benzine, verblijf regelen en gaan!! Genieten van de beste sneeuw en heerlijk poeder rijden in het zonnetje met je kameraden.

Dit zelfde concept hebben we bedacht voor wat we noemen “winter surf”. We houden het weer en de aankomende swell voor je in de gaten en als deze voor jou niveau het beste zijn kan je bij ons je accomodatie, ride&surf, eten en eventueel board en wetsuit bij ons boeken. Onze surf-forcast is in die tijd op ons instagram en Fb account te vinden.

Mid-weekje, lang weekend je zegt het maar. “Winter surf”, wanneer alle condities op z’n best zijn, zon, zee, mooie golven en weinig tot geen mensen in de line-up. Dat is toch wat je wil?!

Wat zijn je mogelijkheden?

  1. Een lang weekend; 3 nachten 2 dagen ride ’n surfen, ontbijt, lunch, dinner en transfer, van €399,– voor €349,-
  2. een mid-week; 4 nachten 3 dagen ride ’n surf, ontbijt, lunch, dinner en transfer, van €559,– voor €449,-
  3. of gewoon een hele week; 7 nachten 5 dagen ride ’n surf, ontbijt, lunch, dinner en transfer, van €849,– voor €699,-

Je verblijft in een van onze suites de “McNamara”, “Greg Noll” ! Zoals gezegd is al het eten inclusief en al je vervoer van en naar het vliegveld en alle ritten naar de verschillende surfspots zitten ook bij de prijs in. Hier vind je meer informatie over wat de Ride & Surf inhoudt.                                                                                                                      Exclusief is het surf materiaal, dit kan je natuurlijk zelf meenemen of bij ons huren. Twee dingen, één, minimale hoeveelheid deelnemers is twee personen maximaal vier !! Wil je hier van afwijken, neem even contact met ons op. Twee, het winter seisoen, en dus ook deze speciale aanbiedingen, duren van oktober tot en met mei.

BOEKEN

Omdat deze optie nog niet in onze boekings module is opgenomen moet je het even rechtstreeks doen door op de boeking button te klikken. En omdat de winter surf hoogstwaarschijnlijk een last-minut boeking bereft, vragen wij je het hele bedrag ineens over te maken! Nog vragen? Schroom niet om ons ook daarover te contacteren!! 

Boek je beste surf ervaring nu...