fbpx

Surf in style!

BOOK NOW !!

Beste lieve gasten,

Wat hebben we een vreemd, maar voor ons toch heel mooi jaar achter de rug. Na de eerste Lock down hebben we een fantastisch seizoen gehad. Tijd om ons weer met frisse moed op het nieuwe seizoen te richten.

Met afgelopen jaar in het achterhoofd, is de verwachting dat het storm gaat lopen met de boekingen zodra de maatregelen versoepeld zullen worden. Voor jou als trouwe gast, willen we natuurlijk niet dat je achter het net vist wanneer jij je vakantie bij ons wil gaan boeken.

Zodoende willen wij je als eerste de kans geven om middels de aankoop van een voucher je vakantie zeker te stellen. Deze voucher geeft je voorrang bij het boeken op beschikbare data. Daarnaast krijg je ook nog eens vroeg boek korting op het totale geboekte bedrag.

• Koop een voucher van 150,- en krijg 10% vroeg boek korting
• Koop een voucher van 250,- en krijg 15% vroeg boek korting
• Koop een voucher van 500,- en krijg 20% vroeg boek korting

Dit aanbod zal tot 28 februari alleen voor trouwe gasten geldig zijn. Daarna zullen wij het aanbod via social media aan een grotere groep aanbieden. Dus ben er snel bij…

Graag wil ik jou bij deze bedanken voor jullie support van de afgelopen jaren. Mede door jou hebben wij een fantastische plek kunnen creëren! Hopelijk steun je ons weer en checken we deze zomer samen de golven hier bij ons in Santa Cruz!!

Als je geintereseerd bent laat het ons even weten.

Abraҁo

Jack, Faith & Destiny