fbpx

Surf in style!

Wat is er voor jou allemaal te doen...?

GRATIS te bezoeken zijn;

– Johny, een surfer in hart en nieren en daarnaast een fantastische (surf) kunstenaar. We bezoeken zijn atelier en hij geeft wat uitleg over wat hij precies doet.

– Onze lokale shaper “Hugo Carxacana” en zijn surfboard fabriek SPO, waar we ook een rondleiding krijgen met alle uitleg over hoe een surfboard nu eigenlijk wordt vervaardigd.

wavesbyjohny_20200418_3

Je kan ook een GRATIS introductie Longboard (dance) les te krijgen van een van de beste longboardsters die we kennen, Valerya.

Jouw weekprogramma als je bij ons verblijft;

  1. Beginnende op maandag zal Jack een theoretische surf les geven. Dit loopt uiteen van hoe onstaan golven tot wat de regels zijn in het water en iedereen mag hieraan GRATIS deelnemen.
  2. Elke dinsdag organiseren we een hike door de duinen van Santa Rita met als hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) een flinke klim naar Monte Sta.Rita met het mooiste uitzicht uit de omtrek.
  3. Op woensdag is er de wekelijks terugkerende BBQ waar iedereen die op dat moment bij ons verblijft GRATIS mag aanschuiven.
  4. Donderdag is speciaal voor de gasten die ons dinner pakket hebben geboekt. Zij gaan deze avond bij mijn beste vriend Rui eten. Restaurant “Boca Santa”, Lokaal, typisch portugees en heerlijk vis eten!!
  5. Vrijdagavond doen we de alom bekende pasteleria action! Wie in Portugal is geweest en dit niet kent, kan net zo goed zeggen dat ze niet in Portugal zijn geweest…

En last but not least voor de gasten die surflessen of het pakket Ride&Surf hebben geboekt krijgen een gratis video analyse van ons cadeau!!