fbpx

Surf in style!

Eigen motor

ENDURO RIJDEN IN PORTUGAL

Als je zelf een enduro-motor bezit en deze naar Portugale wilt brengen om er zeker van te zijn dat je je beste ride bij je hebt. Dan bieden wij je een vast pakket aan met daarin uiteraard;

1) het transport van de motoren van Nederland of België naar Portugal en terug.

2) Al het overige (persoonlijk) vervoer tijdens de week en luchthaventransfers.

3) Je accommodatie.

4) ontbijt, lunch en diner. (Alle samenvattingen zijn zonder drank!).

Omdat we denken dat de accommodatie beter geschikt is voor kleinere groepen en om het transport van de motoren te vergemakkelijken, raden we aan te boeken met maximaal 8 personen. Bij een kleinere groep gaan de prijzen per deelnemer omhoog! LET wel de gehele accommodatie is alleen voor jullie groep!! Mocht je individueel willen boeken, laat het ons even weten dan kijken we of we je kunnen aansluiten bij een andere (kleine) groep.

De prijs voor dit arrangement is voor 7 nachten en 5 dagen aan activiteiten.

Met 8 deelnemers; € 899, – p.p.

Van hieruit zijn er verschillende opties/activiteiten om de week in te delen naar eigen behoeften. Alle onderstaande bedragen zijn ook weer deelbaar door het aantal deelmemers!  (prijs per persoon is met 8 deelnemers)

  • Gids voor de omgeving Torres Vedras, € 160,- p.d. (€ 20,- p.p.)
  • Gids/Clinic door *Fabio Pereira, € 280,- p.d. (€ 35,- p.p.)
  • Dag op een privé cross-cirquit, € 475,- (€ 59,- p.p.)
  • Rit naar Montejunto, € 360,-  (€ 45,- p.p.)
  • **Twee daagse rit Setubal/Sines, € 600,- (€ 75,- p.p.)                             

Bovenstaande bedragen komen bij het bedrag van het vaste pakket waarna je een eindtotaal krijgt. Natuurlijk is het rijden op bijv. WIKILOC of naar eigen inzicht ook mogelijk. 

*Fabio Pereira voormalig elite enduro rijder op Europees niveau. 

**Inclusief zijn; vervoer naar Setubal, veerpont, gid(sen), overnachting(en), verteer (geen dranken) bezemwagen(s).

Nog even dit; Eigen motor is een vereiste. Wil je afwijken van het bovenstaande, alles is in overleg mogelijk! De accommodatie is volledig en alleen voor jullie groep. Data gaan in overleg ons enduro seisoen duurt van oktober tot mei. Na aanbetaling van 25% v.h. totaal bedrag (vast pakket en activiteiten) is de week gereserveerd. Waarna rest-betaling geschiet één maand voor aankomst!  Vliegtickets zijn niet inbegrepen dus boek vluchten snel, voor de laagste prijzen!                   

Door de Corona crisis willen we je belonen als je bij ons boekt. Je krijgt één dag GRATIS een gids.

BOEK JOUW ENDURO AVONTUUR NU

Omdat onze Enduro vakanties nog niet in onze boekings module zijn opgenomen moet je het even rechtstreeks doen. Klik op “boeken” of voor meer info mail naar; info@santacruz-surfhouse.com